Bal Gehakt
Bal Gehakt
Balletje Bram
500 gram rundergehakt,1grote ui,2 teentjes knoflook,halve eetlepel sambal oelek ,half theelepeltje Djahe,half theelepeltje Laos,beetje ketjab[zoet]2 eieren en 4 tot 6 fijn gemalen beschuiten,korstje aanbraden ,lekker laten sudderen ,en je heb lekkere hete ballen.Pindasausje erbij ,en bij het opkanen afblussen met een[of meerdere ] kouwe kletser[s]
Eetse Bram
500 gram rundergehakt,1grote ui,2 teentjes knoflook,halve eetlepel sambal oelek ,half theelepeltje Djahe,half theelepeltje Laos,beetje ketjab[zoet]2 eieren en 4 tot 6 fijn gemalen beschuiten,korstje aanbraden ,lekker laten sudderen ,en je heb lekkere hete ballen.Pindasausje erbij ,en bij het opkanen afblussen met een[of meerdere ] kouwe kletser[s]
Eetse Bram
Bal gehakt
:D Leuk item,de bal gehakt.Als ik avonddienst heb wordt ik door mijn collega's min of meer gedwongen om broodje bal mee te nemen.Dan sta ik 2 uur te braaien en eindig met ruim 20 ballen... Als ik mazzel heb verdwijnen er 1 of 2 in de vriezer,de rest wordt geconfisceerd door mijn collega's Ze vinden ze nog steeds lekker,al heb ik het eens 1 keer afgewisseld met broodje kip shoarma Ik maak de ballen simpel,half om half gehakt,ei,paneermeel en kruiden.Eigenlijk zoals mijn moeder ze maakt en zij kookt natuurlijk het ALLERLEKKERST :D :D !!!Ik vindt zelf kruiden lekker,maar vergeet het meestal,behalve dan bij de ballen,daar moeten kruiden in!Havenmuts.