Het gras willen opvreten

Hier werd aan boord altijd veel aandacht aan besteed.
Vooral als er Rotterdammers EN Amsterdammers aan boord zaten.
Jos Komen (R.I.P)

Het gras willen opvreten

Bericht door Jos Komen (R.I.P) »

Het is gelukkig weer zover.
De BAL rolt weer.
De voetballers kunnen het gras weer ruiken, nog erger, ze zouden het wel willen opvreten na een gedwongen onthouding van 6 weken.
Optimisme over de toekomst, zelfs bij cluppies als Haarlem en Veendam, die nu al aan een periodetieteltje denken.
De nieuwe selectie wodt uitgebreid in het lokale suffertje gepresenteerd.
De voorzitter en de trainer zitten op één lijn.
Een mix van routiniers en gretige jonge honden en de sfeer is fantastisch.
Talenten die op doorbreken staan houden de selectie scherp!
In de eredivisie is Europees voetbal, of een plekkie in de middenmoot aan de hondstrouwe supporters in het vooruitzicht gesteld.
Over een paar weken zien we de ranglijst en dan blijken er toch weer clubs onderaan te bengelen.
Daar blijkt dan dat de voorzitter en de trainer ergens kortsluiting hebben gehad tijdens de voorbereiding. De trainer wilde een bepaalde speler aankopen en de penningmeester stak daar een stokje voor.
Haarlem wint 3 keer achter elkaar en is de gedoodverfde periodekampioen, totdat ze in Veendam met 6-0 op hun kloten krijgen.
Daarna raken ze geen bal meer.
We zullen het allemaal wel weer zien en we kunnen hier onze mening kwijt.
All the best
Jos


Jos Komen (R.I.P)

FC Haarlem

Bericht door Jos Komen (R.I.P) »

Dat bedoel ik noui!
All the best
Jos


Haarlem haalt uit in Veenoord: 1-9
VOETBAL - HFC Haarlem heeft de vierde wedstrijd uit de oefencampagne royaal gewonnen. Tegen een regionale amateurselectie uit Veenoord werd het 1-9. Het resultaat werd behaald met een team waarin nadrukkelijk plaats was ingeruimd voor spelers die normaal gesproken niet op een basisplaats hoeven te rekenen. Topscorer bij Haarlem was Patrick Krop met drie treffers.


De meeste doelpunten vielen na rust. In de eerste helft kon alleen Arthur van Metelen scoren. Aan het begin van de tweede helft verdubbelde de voormalige Huizen-middenvelder de marge, waarna Veenoord op 1-2 kon komen. Vervolgens walste de ploeg van coach Roy Wesseling over de amateurs heen door goals van Revy Rosalia (2x), Patrick Krop (3x), Duane Sinester en Peter Maseland.

Een meevaller bij Haarlem was de geslaagde rentree van Arturo ten Heuvel. De libero had wegens een hamstringblessure nog geen oefenduel kunnen meespelen. Ook de kwetsuren van Erik Heijblok (hoofd) en Ferdinand Katipana (enkel) zijn hersteld. De enige speler in de selectie met een blessure is Kenneth Cicilia. De Antilliaan heeft vermoedelijk een weefselontsteking bij de aanhechting tussen zijn lies en hamstring. Herstel is alleen mogelijk door rust. Trainer Wesseling verwacht Cicilia zeker de eerste maand van de competitie te moeten missen.

HAARLEM: Van Duuren, Weeber (65. A. ten Heuvel), Hooijboer, Witteman; Sinester (87. L. ten Heuvel), Van Toor (80. Van Geldorp), Van Metelen, Maseland; Stolp, Krop, Rosalia.

Gebruikersavatar
jurrie
Berichten: 57
Lid geworden op: 23 jul 2004 17:58
Locatie: midden in prairie

Bericht door jurrie »

ik denk dat dit het jaar van feyenoord gaat worden
het ziet er goed uit. met haarlem is het net zo als zwolle ///// het is niks en het wordt ook nooit wat.

gr jurrie.

Ruud (R.I.P.)

Bericht door Ruud (R.I.P.) »

Ahoy Jurrie,
Ik had al wat geantwoord, maar helaas is dit er niet opgekomen, dus nog maar eens
Quote:
ik denk dat dit het jaar van feyenoord gaat worden
Unquote:
Nou daar kunnen we kort over zijn, nooit en te never met dit spelersmateriaal, zoals ook bij die lampenboeren, wel goed verkopen en er niks voor terug kopen, althans in 't geval PSV, je verkoopt de 2 speerpunten[Kezman&Robben], en wat halen ze ervoor terug?Wie moet daar de goals maken? Die lange Jan of Sibon? Leuke voetballers maar niet om bij de "GROTE"3 te spelen, en dat is bij Feyenoord hetzelfde, ze laten toppers gaan[talenten] en wat komt er voor terug?Ik voorspel dat zowel van Persie als Robben,een zeer grote toekomst toekomst toe.Kijk Ajax heeft ook altijd toptalenten laten gaan, maar het nieuwe blik stond al klaar om opengetrokken te worden, nou dat zie ik nog niet zo 1,2,3, bij de andere 2, dus resumé: Ajax wordt op een slof en een oude voetbalschoen kampioen[EASY].Nu een reactie op Haarlen en Zwolle; Ik volg het voetbal al zo'n 50 jaar, heb zelf redelijk gevoetbald op niveau, maar tegenwoordig haken er toch bepaalde grote steden als een Haarlem af als voetbalstad[nu honkbalstad nr.1] Den Bosch[Basketbalstad]en dat heeft alles met de commercie te maken€€€,want vroeger in het Kennemerland zaten er toch wel wat clubs met naam:EDO-1897,STORMVOGELS-1912,TELSTAR-1963[VSV-STORMVOGELS];VSV-1912;en naartuurlijk de"KONINKLIJKE"HFC-1889[HAARLEM-1980]Die de volgende spelers hebben voortgebrach:Joop Oldenthal,Kees Kuys,Ruud Gullit,Edward Metgod.Daar stelt Zwolle/Zwolsche Boys niet veel tegen over.Maar voor de 1e divisie geldt voor de meeste clubs, het thuis/regio-publiek te vermaken, want ze moeten er niet aan denken, te moeten promoveren naar de Eredivisie. Dus als iedere voetballiefhebber nu maar aan z'n trekken komt, waar dan ook,zondagsmorgens om 10.00 uur kijken naar het 5e,6e,7e,dan is toch alles kits.
groetjes ruud
PS.Gisteren naar Ajax-Arsenal gekeken, gaat nog niet 100% maar heb toch verschillende leuke dingen gezien, bij PSV-Arm.Bielefeld was 't om te huilen,GUUS was niet echt blij, en van Feyenoord niks gezien,maar hoorde dat het daar ook nog niet loopt.

Ruud (R.I.P.)

Bericht door Ruud (R.I.P.) »

Ahoy,
Voor de DIEHARDS:
Programma: Vodafone Cup: Boca Juniors - Urawa Red Diamonds Zender: SBS 6 Tijdstip: 3-8-2004
19:35-22:00 Genre: Sport Presentatie: Edward van Cuilenborg Inhoud: Live verslag
Programma: Vodafone Cup: Manchester United - PSV Zender: SBS 6 Tijdstip: 3-8-2004
22:00-22:55 Genre: Sport Presentatie: Edward van Cuilenborg Inhoud: Live verslag
van de eerste helft van de voetbalwedstrijd Manchester United - PSV. In voorbereiding op de landelijke competities strijden vier internationale topploegen tegen elkaar om de Vodafone Cup. De deelnemende teams bestaan uit Manchester United, PSV, Boca Juniors en Urawa Red Diamonds. Interviews op het veld worden verzorgd door Hans Kraay jr
groetjes ruud
bron: TV Gids Online

Ruud (R.I.P.)

Bericht door Ruud (R.I.P.) »

ruud schreef:Ahoy,
Voor de DIEHARDS:
Programma: Vodafone Cup: Boca Juniors - Urawa Red Diamonds
Uitslag:5-2,Was een eitje voor de Argentijnen, tegen de matig spelende Japanners[ex oude profs]en dat betaalde zich uit.
groetjes ruud

Ruud (R.I.P.)

Bericht door Ruud (R.I.P.) »

ruud schreef:Ahoy,
Live verslag
van de eerste helft van de voetbalwedstrijd Manchester United - PSV. groetjes ruud
bron: TV Gids Online
Uitslag:1-0
De "miljardairsploeg contra miljoenenploeg", konden alle twee niet overtuigen, ManU kwam op 1-0 door een doelpunt van Silvestre
Afbeelding
vervolgens werd het er niet beter op, Guus had het over dat het middenveld, redelijk draaaide, maar dat het met de aanval nog het een en ander schort.Ook United,met v.Nistelrooy, was nog niet aan het niveau,waaraan het zou moeten zijn.Geen spectaculaire wedstrijd.
groetjes ruud
PS. Feyenoord won van Tottenham Hotspur met 2-1,in het tournooi van Sevilla[Kappa Cup]
Hier het verslag van de homesite van de club uit R'knor:
Afbeelding
KUYT: ELKE WEDSTRIJD IETS BETER

Dirk Kuyt werd in Sevilla matchwinner met twee goals die in schoonheid niet veel voor elkaar onder deden. Toch gold zijn tevredenheid na afloop niet zo zeer zijn individuele prestatie, als wel het feit dat hij Feyenoord als team weer iets had zien groeien. "˜We worden elke wedstrijd iets beter. Dat is in aanloop naar de competitie een goede ontwikkeling'.


Kuyt scoorde twee prachtgoals ondanks de moeilijke omstandigheden waarin hij zijn werk had moeten doen. "˜Het was ongelooflijk heet in het stadion. Op het veld voelde het soms aan alsof het veertig graden was. Ook het veld was verre van ideaal. Daarom is het goed dat we toch hebben weten te winnen'.

Kuyt had zich "“ net als z'n trainer Gullit "“ gestoord aan de slordige manier waarop Feyenoord met name in de eerste helft een paar keer balverlies had geleden. "˜Maar', zei Kuyt, "˜over het algemeen heb ik het team weer wat zien groeien in vergelijking met de vorige wedstrijden. Tijdens het toernooi in Newcastle kregen we tegen Glasgow Rangers veel meer kansen, maar wisten we niet te scoren. Dat gebeurde nu wel en dat is een positieve ontwikkeling'.

Ruud (R.I.P.)

Bericht door Ruud (R.I.P.) »

Ahoy.
Voor de liefhebbers:
Programma: Vodafone Cup: Boca Juniors - PSV Zender: SBS 6 Tijdstip: 5-8-2004
19:35-22:00 Genre: Sport Presentatie: Edward van Cuilenborg Inhoud: Live verslag


Vodafone Cup: Manchester United - Urawa Red Diamonds Zender: SBS 6 Tijdstip: 5-8-2004
22:00-22:50 Genre: Sport Presentatie: Edward van Cuilenborg Inhoud: Live verslag
van de eerste helft van de voetbalwedstrijd Manchester United - Urawa Red Diamonds.

Programma: Vodafone Cup: Manchester United - Urawa Red Diamonds Zender: SBS 6 Tijdstip: 5-8-2004
23:15-00:20 Genre: Sport Presentatie: Edward van Cuilenborg Inhoud: Verslag
van de tweede helft van de voetbalwedstrijd Manchester United - Urawa Red Diamonds.

Veel kijkplezier :wink:
groetjes ruud

Ruud (R.I.P.)

Bericht door Ruud (R.I.P.) »

ruud schreef: Wie moet daar de goals maken? Die lange Jan of Sibon? Leuke voetballers maar niet om bij de "GROTE"3 te spelen,
Ahoy,
We kunner er kort over zijn,GUUS heeft héél,véél, problemen,met de wedstrijd aanstaande tegen Rode Ster[voorronde CL],de wedstrijd tegen Boca was ronduit slecht, en gelukkig maakte een onweersbui,een einde na 80 minuten aan dit duel,dat gewonnen werd door Boca Juniors met 1-0.De andere wedsrtijd werd ook niet meer gespeeld.
Feyenoord daarin tegen won het Kappa-tournooi, door na 120 minuten[1-1,doelpunt Feyenoord Lazovic, die even later met rood mocht vertrekken,na grove overtreding] de te nemen penalty's beter te benutten.[Lodewijks stopte er 1 en dat was voldoende]
Groetjes ruud

Gast

Bericht door Gast »

hoi ruud.

en dan te bedenken dat boca juniors het b elftal heeft afgevaardigd?????

dit zet je aan het denken hoe het met psv is gesteld????

Ruud (R.I.P.)

Bericht door Ruud (R.I.P.) »

Ahoy,
Wat het dit jaar met PSV moet worden, weet ik niet Ronny, maar dat het zo niet gaat moge duidelijk zijn, en de leiding EIST....CL voetbal, zal mij benieuwen; maar misschien zien we as Zondag wellicht een leukere pot, met daarin de hoofdrolspelers Ajax&Utrecht, te zien bij SBS6.
Op zaterdag 7 augustus zijn op SBS 6 van 22.45 tot 23.35 uur beelden te zien van de eerste ronde om 'de Amstel Cup'. Net als voorafgaande seizoenen gaat SBS 6 weer veel wedstrijden live en in samenvatting uitzenden.
Een dag erna, op zondag 8 augustus, strijden landskampioen Ajax en bekerwinnaar FC Utrecht om de Johan Cruijff Schaal. Deze wedstrijd luidt tevens het nieuwe voetbalseizoen in. Live bij SBS 6 van 17.30 tot 19.55 uur.
groetjes ruud

Ruud (R.I.P.)

Bericht door Ruud (R.I.P.) »

Ahoy,
Zo dat was de opening van 't vaderlandse voetbalseizoen.Ajax-Utrecht 2-4.
De 1e helft was mat,[warmte?],en vervolgens werd de 2e helft levendiger, 6 doelpunten,2 rode kaarten[Soetaars,Broerse]en kwam de FC Utrecht de verdiende schaal uit de Arena weg halen.Eerst maakte Pienaar 1-0,vervolgens Schut 1-1;en tegen het einde leek de wedstrijd in 't voordeel van Ajax te vallen 2-1 door Sneijder[79], maar trainer Booy van de FC,had nog een joker in de toverhoed genaamd "Somers", die,nadat hij binnen 2 minuten binnen de lijnen stond de 2-2 binnen tikte om 't karwei af te maken in de blessuretijd[90+1] 2-3,Ajax was KO, Douglas maakte zelfs nog 2-4.Conclusie:Ook Ajax trainer Koeman heeft nog over na te denken, vooral verdedigend klopte er bij de A'dammers niet veel.
AfbeeldingAfbeelding
groetjes ruud

Jos Komen (R.I.P)

Bericht door Jos Komen (R.I.P) »

De telegraaf
AMSTERDAM - Ronald Koeman heeft Wesley Sneijder maandag een forse boete gegeven. Sneijder zorgde tijdens de Johan Cruijff-schaal tegen FC Utrecht voor enige commotie door na zijn doelpunt 'fuck you' te roepen in de richting van de reservebank. Ajax noemt het gedrag van de middenvelder ontoelaatbaar en bestrafte hem dan ook met flinke geldstraf. Ajax wilde de hoogte van het bedrag niet bekend maken.
In een gesprek tussen trainer en speler heeft Sneijder zijn excuses aangeboden voor zijn uitbarsting. Trainer Ronald Koeman gaf direct na de met 2-4 verloren supercup al aan dat hij zijn pupil ter verantwoording zou roepen. Sneijder beweerde na afloop dat hij de woorden vooral tegen zichzelf had gericht. Hij zei een mengeling van woede, frustratie en vreugde te voelen omdat hij dacht als invaller het winnende doelpunt (2-1) te hebben gemaakt

Note
Ik kan me hier iets bij voorstellen.
Bij het EK moest hij al op de bank zitten en bij een zomeravondwedstrijd werd zijn plaats ingenomen door Sonck, die Belg die de miskoop van het jaar 2003 was bij Ajax.
En als je overtuigt bent van je capaciteiten dan WEER op de bank moeten zitten.
Maar wat er zich achter de schermen afspeelt weten we natuurlijk niet, het zal geen makkelijk mannetje zijn, maar dat heb je met echte vedetten (Vigo) al gauw.
All the best
Jos

Ruud (R.I.P.)

Bericht door Ruud (R.I.P.) »

Ahoy Jos,
Ach, wat maakt zo'n geldboete voor zo'n jochie uit, verdient sowieso al een fortuin, het ging om 't gebaar, waar ik achter sta van deze tiener; want Koeman heeft er de wind totaal niet onder getuige meerdere escalaties,en wil met deze daad zijn imago opvijzelen, want dat krijgt een deuk na zo'n verloren wedstrijd; maar dat zal zich voortzetten,want hij kan er maar 11 opstellen, en dan zullen er altijd zijn die daar moeilijk mee om kunnen gaan.En als je zo jong, al je stempel hebt kunnen drukken met diverse wedstrijden,dan is het moeilijk om je gretigheid in te tomen,als je ziet dat de "miskopen" falen.Maar het zal nog wel meer gaan rommelen in Mokum, daar ben ik van overtuigd; en "ALS" de resutaten gaan tegenvallen, dan weten we welke koppen er gaan rollen, da's in 't verleden al vaak genoeg gebleken,ook bij "grote" trainers, ze zetten nooit 24-28 man op straat, wel 1.
groetjes ruud.

Ruud (R.I.P.)

Bericht door Ruud (R.I.P.) »

Ahoy,
Even aandacht:
Programma: Champions League: Rode Ster Belgrado - PSV Zender: Nederland 2 Tijdstip: 11-8-2004
20:22-22:33 Omroep: NOS Genre: Sport Kenmerken: Teletekst ondertiteld Rechtstreeks verslag van het kwalificatieduel van PSV voor deelname aan de UEFA Champions League. Tegenstander: Rode Ster uit Belgrado (Servië-Montenegro). Het duel wordt omlijst door een voor- en nabeschouwing.
De aftrap van de wedstrijd van woensdagavond is 20.30 uur. Het Marakana (capaciteit 55.000 mensen) is volgens de laatste berichten helemaal uitverkocht. De sfeer staat - zeker bij zulke wedstrijden - bekend als hels en heet.
Hopelijk met een fitte Cocu, anders kon het wel eens gauw gebeurt zijn met PSV.Dus een vuurdoop, kijken hoe het internationaal staat.Ik zie alleen nog niet wie daar de doelpunten moet gaan maken.[van Lanthem ook thuis gebleven]
groetjes ruud

Jos Komen (R.I.P)

Bericht door Jos Komen (R.I.P) »

Het bleef wel spannend, 3-2
Maar wat de makke van het Nederlands eftal en de Nederlandse clubs is:
DODE SPELMOMENTEN.
Zelf doen we er niets mee en de tegenstander is altijd levensgevaarlijk, terwijl de trainer daar nog zo op gehamerd heeft.
En iedere keer is het weer raak.
All the best
JosPlaats reactie