De moppenhoek

Hier kan iedereen alles plaatsen over zaken die actueel en interessant zijn, maar niets met scheepvaart te maken hebben.
Leo Starrenburg
Berichten: 236
Lid geworden op: 21 jul 2004 20:00
Locatie: Nistelrode
Contacteer:

De moppenhoek

Bericht door Leo Starrenburg »

Kees is denk ik met een mollige kroegbazin de hort op want ik heb al een tijd niks meer van 'm vernomen. We horen 't wel...


Laatst zat ik bij ons in de schouwburg toen plotseling het zaallicht aan ging en er een zenuwachtig mannetje het toneel op kwam rennen.

Dames en Heren, attentie alstublieft, attentie !!!

Er is een pannekoekje onwel geworden, is Dokter Oetker mischien in de zaal ?
"Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic."


Leen B

Pannekoekje!

Bericht door Leen B »

Een hele goeie Leo. Leen.

Leo Starrenburg
Berichten: 236
Lid geworden op: 21 jul 2004 20:00
Locatie: Nistelrode
Contacteer:

Bericht door Leo Starrenburg »

Gewoon een melige bui Leen, hebbie soms niettan ?
"Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic."

Kees Bloemkool
Berichten: 334
Lid geworden op: 21 jul 2004 21:30
Locatie: Rotjeknor
Contacteer:

Bericht door Kees Bloemkool »

Hallo Manne,
Het wordt wel weer tijd voor wat nieuwe moppe.

Jantje zit op school, vraagt de lerares aan hem:
"Jantje er zitten vier vogels op een hekje. Komt er een jager aan en die schiet er een vogel af. Hoeveel vogels zitten er daarna nog op het hekje? "
"Geen een" zegt Jantje.
"Hoezo dat dan?" vraagt de lerares.
"Nou," zegt Jantje, "als je er een af schiet vliegen de andere drie weg."
"Nee", zegt de lerares," het antwoord is drie, maar de manier waarop je denkt vind ik best wel doordacht en leuk."

"Nou," zegt Jantje," dan heb ik ook nog een vraag: Er zitten drie vrouwen op een bankje. De eerste likt aan een ijsje, de tweede bijt in een ijsje en de derde zuigt aan een ijsje. Wie van de drie is getrouwd? "
De lerares denkt diep na.....
"Ik denk dat het degene is die aan het ijsje zuigt."
"Nee," zegt Jantje," degene met de trouwring om haar vinger.
Maar de manier waarop je denkt vind ik ook wel leuk..."
No Money, No Honey

Kees Bloemkool
Berichten: 334
Lid geworden op: 21 jul 2004 21:30
Locatie: Rotjeknor
Contacteer:

Bericht door Kees Bloemkool »

Een man aan de bar in een café zegt: "Ik ben drie keer met vakantie naar Spanje geweest en alle drie de keren bleek mijn vrouw later zwanger." De barkeeper zegt: "Dan ga je de volgende keer toch naar een ander land?" De man schudt zijn hoofd. Nou nee," zegt hij. "Ik denk dat ik haar voortaan maar meeneem."
No Money, No Honey

Ruud (R.I.P.)

Bericht door Ruud (R.I.P.) »

Ahoy,
Nou dan gooi ik er ook nog maar één tegen aan:
Krokodil
Komt er een brede vent de kroeg in. Met een hele grote krokodil. Iedereen valt dit meteen op en iedereen gaat dus ook aan de kant. De mensen zijn bang voor de man en voor de krokodil. waarop de man zegt: "Jullie hoeven echt niet bang te zijn hoor. Hij doet niks!" Niemand gelooft hem en hij wil bewijzen dat de krokodil echt niets doet. Hij haalt zijn lul uit z'n broek en duwt deze tussen
de bek van de krokodil, slaat deze een paar keer op z'n kop, maar de krokodil doet niks. Dan vraagt hij opeens: "Wie wil dit ook wel eens doen?" Niemand zegt iets, behalve een oud vrouwtje zonder tanden achter in de kroeg: "Ikke wil wel, maar dan mag u niet zo hard op mijn hoofd slaan!"
:wink:
groetjes ruud

Gebruikersavatar
Gerrit
Berichten: 3372
Lid geworden op: 21 jul 2004 23:23
Locatie: IJmuiden

Bericht door Gerrit »

Verkoper
Een stotteraar komt op een dag bij V&D en hij zoekt een baan.
De baas dacht er net aan dat hij toch een gehandicapte aan moest nemen. Dus hij zegt tegen de
man: "Goed, je mag een dagje in de zaak proefdraaien".
Na een uurtje gaat de baas kijken en ziet de stotteraar
bezig met een klant, die hij zo te zien en hengel heeft verkocht.
De stotteraar zegt tegen de klant: "J.ja,m.m.m.aar, als je g.gaat v.v.vissen, hoehoe zie je dan, d.dat je beebeet hebt?" "O ja, natuurlijk, een dobber! Geef er maar een paar."
" Zegt de stotteraar:"En als h.het n.nou gagaat reregenen?" "Ja, natuurlijk", zegt de klant, "geef maar zo'n grote visparaplu".
"En gaga j.je dadan m.met je kont in het gragras z.zitten?" " "Je hebt gelijk, ik neem ook zo'n vouwstoel", zegt de klant.
"Mamaar op hehet wawater vavang je h.het meemeeste!", zegt de stotteraar. "Doe me dan ook maar zo'n roeiboot", zegt de klant.
"Wouwou j.je zelf gagaan roeiroeien d.dan?" vraagt de stotteraar. "Oke, vooruit, doe me dan ook maar meteen zo'n buitenboortmotortje."
Uiteindelijk rekent de klant voor 2795,25 euro aan spullen af en vertrekt.
De baas gaat naar zijn nieuwe verkoper toe en zegt: "Fantastisch, zoiets heb ik nog nooit gezien. Hoe doe je dat?"

Zegt de stotteraar:"Dadat w.weet ik ook nieniet. Hijhij kw.kwam eieigenlijk voor mamaandververband voor zijn vrouw, maar i.ik zei: "A.als je n.nou totoch n.niet kan neuneuken, wawaarom g.ga je d.dan niet vivissen?"

Mark P.
Berichten: 23
Lid geworden op: 02 aug 2004 19:11
Locatie: Zevenaar
Contacteer:

Bericht door Mark P. »

Twee dwergen gaan met twee hoeren mee naar een hotel. En ze gaan per stel in een kamer. En het lukt die ene dwerg niet om een harde brandblusser te krijgen. Zijn schiettuig laat het volledig afweten. Maar in de kamer ernaast hoort hij die andere dwerg steeds roepen: "˜1, 2, 3, uuuh, uuuh, uuuh'. "˜Die gaat effe lekker te keer' denkt-ie. De volgende morgen spreken die twee dwergen elkaar voor het hotel. Die dwerg met die weigerende vimbus vertelt dat het bij hem alleen maar bij een beetje voelen en tieten knijpen is gebleven. "˜Meer werd het niet' zegt-ie. "˜Ach' zegt die andere dwerg, 'bij mij was het nog erger. Ik kon niet eens op het bed komen'.

Gebruikersavatar
Joke
Berichten: 317
Lid geworden op: 23 jul 2004 08:24
Locatie: Zuid-Holland
Contacteer:

Bericht door Joke »

Een zeeman, die al maanden van huis is, komt bij zo'n chique bordeel waar je ook wat te eten krijgt. Hij pakt een stapel honderdjes, legt die voor de baas neer en zegt; Ik wil graag uw lelijkste vrouw en een klef broodje kip. De baas is hartstikke verbaasd en zegt; Maar meneer, voor dat geld kunt u twee van onze mooiste vrouwen krijgen en en drie gangendiner! Waarop de zeeman antwoordt; Meneer, ik ben niet geil.... heb heimwee!!

Kees Bloemkool
Berichten: 334
Lid geworden op: 21 jul 2004 21:30
Locatie: Rotjeknor
Contacteer:

Bericht door Kees Bloemkool »

Hallo Manne,
Kees hept vandaag van ellende vanwege de rege in een keilewinkel gezete.
Er zate nog meer verregende gaste en lekker wijfe ware d'r niet in die balletent, dus begonne we maar moppe te tappe.

Man komt een vrouw tegen die op haar arm een katje draagt. Hij: "Mag ik uw poesje strelen?" Zij: "Graag, wilt u dan mijn kat vasthouden?"

Jongen tegen lekker wijf in de stad: "waar gaan die mooie lange benen naartoe?" Meisje: "Naar huis, tenminste als er niets tussen komt."


De huishoudster van de dorps pastoor klopt op de deur van de studeerkamer en gaat naar binnen. "Mijnheer pastoor, uw maaltijd is klaar." "Suzanne," zegt de pastoor vermanend, "alles wat we gezamenlijk gebruiken heet 'onze'!" Suzanne knikt begrijpend: "Ik zal 't voortaan onthouden, eerwaarde. Mag ik er u trouwens op wijzen dat uw gulp openstaat en ons klokkenspel te zien is."

Een boer gaat na een lange dag werken naar huis en komt erachter dat hij zijn klompen is vergeten. Hij zegt tegen z'n knecht: "Ga jie es effe mien klompe hale, jong.". Dus die knecht naar de grote schuur en ziet daar de twee boerendochters zitten. Hij zegt: "Ik mag judder allebie een beurt geven van de boer." "Echt niet," reageren de dochters. "Geloof je me niet? Ik zal het bewijzen," zegt de knecht. Hij doet de deur open en roept naar de boer: "Allebei?". De boer antwoordt: "Ja natuurlijk, stomme donder!"
No Money, No Honey

Gebruikersavatar
Gerrit
Berichten: 3372
Lid geworden op: 21 jul 2004 23:23
Locatie: IJmuiden

Bericht door Gerrit »

Drie stotteraars
Drie stotteraars zitten in een café. Zegt de één tegen de anderen:` G-G-geintje, w-w-wie kan b-b-bestellen zonder te s-s-s-stotteren hoeft niet te b-b-betalen, degene d-d-d-die w-w-wel stottert b-b-betaalt!` De serveerster komt aanlopen en vraagt aan de eerste wat hij wil drinken: `cola`, antwoordt deze. De serveerster vraagt het aan de tweede: `sinas`, is nu het antwoord. De serveerster vraagt het aan de derde: `koffie`, zegt deze, ook zonder te stotteren. De serveerster vraagt: `espresso of cappuchino?` Waarop de stotteraar antwoord: `r-r-r-rotwijf!`

Dobbertje
Een Nederlander en een Belg zaten naast elkaar te vissen. Plotseling vroeg de Belg: `Heb jij nog een dobbertje voor me want de mijne gaat helemaal onder.

gr. Gerrit

Kees Bloemkool
Berichten: 334
Lid geworden op: 21 jul 2004 21:30
Locatie: Rotjeknor
Contacteer:

Bericht door Kees Bloemkool »

Hallo Manne,
Vandaag was het weer mooi terrassiesweer.
Kees hept weer ze ogen uitgekeke. De wijfies liepen vandaag alsof het de laatste keer was hun zomerkleertjes te showe.
Hier nog wat moppe, die Kees op het terassie hept gehoord.

Zegt de ene vriendin tegen de andere vriendin: "Heb jij je man wel eens gesnapt?" Ze zegt: "Nou, ik heb vorige week een condoompje in z'n auto gevonden." Zegt ze: "Wat heb je ermee gedaan?" Zegt ze: "Ik heb er een gaatje in geprikt." Zegt die vriendin: "Nou je wordt bedankt

Een jonge man gaat naar de psychiater. "Dokter, ik droom elke nacht dat er twee jonge naakte meiden aan mijn bed komen." Arts: "Ah, en je wil nu dat ik je van deze droom afhelp?" "Nee, niet bepaald," erkent de jonge man, rood aanlopend. "Ik wilde alleen maar vragen of u zou kunnen zorgen dat de ze wat langer blijven."

Een meisje mag bij haar thuis een schoolfeest geven. Ze waarschuwt alle genodigden dat haar vader erg streng is, en dat ze dus geen gekkigheid mogen uithalen. Ook de drie belhamels van de klas krijgen te horen dat ze zich moeten gedragen, anders is het feest meteen afgelopen. 's Avonds begint het feest en de vader staat al bij de deur. De drie belhamels bellen aan en de vader doet open. "Ja!" vraagt de vader. De eerste jongen zegt: "Goedenavond mijnheer, mijn naam is Jansen, en ik kom hier om te dansen." De vader laat de jongen binnen. De tweede jongen zegt: "Goedenavond mijnheer, mijn naam is Van Lingen, en ik kom hier om te swingen." Ook deze jongen wordt binnengelaten. De derde jongen aarzelt, zegt dan: "Goedenavond mijnheer, mijn naam is Beuken: ik mag er zeker niet in?"
No Money, No Honey

Gebruikersavatar
Gerrit
Berichten: 3372
Lid geworden op: 21 jul 2004 23:23
Locatie: IJmuiden

Bericht door Gerrit »

Een dom blondje ging op visite bij een vriendin,
op een gegeven moment zegt de vriendin ik moet
je iets ergs vertellen, ik heb geen clitoris!,ooh, zegt
het domme blondje,dat geeft niks hoor geef mij maar sinas.

gr. Gerrit

bolletje
Berichten: 6
Lid geworden op: 22 jul 2004 09:25
Locatie: Wolvega

Bericht door bolletje »

Gisteren was ik bij mijn kinderen in Amsterdam. Ik zit in de tram naar het centraal en dan komen er een aantal van die punkers binnen stappen. Een van die klanten had zo'n grote hanekam op z'n kop. Wat zit je te kijken opa, zegt die hanekop tegen mij. Wel dat zal ik je vertellen, zeg ik tegen hem, ik heb vroeger gevaren. Nu namen we het op de lange reis niet zo nauw. Dus ik heb wel eens een haan te pakken gehad. En nu vraag ik mij eerlijk af of jij misschien mijn verloren zoon kunt zijn.

Mvrgr.

Bolletje

gast

mopje

Bericht door gast »

een zeeman komt bij de hoeren en wil wel eens met een mooie meid in bad. welnu even later bij het bad kijkt de zeeman een beetje bedenkelijk, vraagt aan de mooie meid kun je ook golven maken maarja natuurlijk zo gezegt en gedaan zie hier golven. mmmm kun je ook laten bliksemen en donderen jamaar natuurlijk. mooie meid met een been in de lucht bij een lichtschakelaar aan en uit tikken. uiteindelijk wordt ze het een beetje zat zo. zeg zeebonk gaan we nu nog neuken??.
antwoorde de zeeman, MET DIT WEER ZEKER!!! :wink:

verschil met een dom blondje en een mug??
als je een mug een klap geeft stop het met zuigen :lol:

wat krijg je als je een dom blondje omkeerd??
een brunette wat uit haar bek stinkt :lol:

Jos Komen (R.I.P)

Bericht door Jos Komen (R.I.P) »

Een vrouw zegt tegen haar man voordat hij naar zijn werk Gaat: "Mijn nachtlampje doet het niet. Zou jij daar straks even naar Willen kijken?" Geïrriteerd wijst de man naar zijn voorhoofd en zegt: Staat hier soms 'elektricien'? Nee toch?!" Als de man 's avonds weer thuis komt zegt de vrouw tegen Haar man: Heb je gezien dat het tuinhekje niet goed opengaat? Kun Je daar zo even naar kijken?" Weer wijst de man geïrriteerd naar zijn voorhoofd: Staat hier soms een timmerman'? Nee toch?!" De volgende ochtend lekt de kraan in de badkamer. Wederom Vraagt de vrouw aan haar man om daar even naar te kijken. Opnieuw wijst de man geïrriteerd naar zijn voorhoofd. Staat hier soms 'loodgieter'? Nee toch?!" Als de man 's avonds thuis komt doet het tuinhekje het Weer prima. Als hij zich gaat wassen blijkt dat de kraan ook niet Meer Lekt. En wanneer hij naar bed gaat knipt zijn vrouw demonstratief het Nachtlampje aan. Heb jij dat allemaal zelf gemaakt?", vraagt de man Verbaasd. Nee", zegt de vrouw, "ik heb gevraagd of de buurman het Wilde doen. Dat wilde hij wel, maar dan moest ik een taart voor hem Bakken of een nummertje met hem maken." "En.... Heb je een taart voor hem gebakken?" vraagt de man. Geïrriteerd wijst de vrouw naar haar voorhoofd en zegt: Staat hier soms 'bakker'? Nee toch?!"Plaats reactie