Opmerkelijke berichten

Hier kan iedereen alles plaatsen over zaken die actueel en interessant zijn, maar niets met scheepvaart te maken hebben.
ronny
Berichten: 1954
Lid geworden op: 08 nov 2004 11:52

Opmerkelijke berichten

Bericht door ronny »

Verliefde moeder laat dochter van 15 alleen achter
Een Engelse vrouw is halsoverkop verliefd geworden op een Turkse man. Ze heeft alles voor hem achtergelaten in Engeland, inclusief dochter Laura van 15.
Ontslag
De gescheiden Elaine Walker was in juni met haar twee dochters op vakantie geweest in Antalya. Daar ontmoette ze de man van haar dromen. Terug in haar woonplaats Redmire nam Elaine ontslag als bardame en schoonmaakster en zegde ze bovendien de huur van haar rijtjeshuis in Redmire op.

Geen idee
Dochter Laura had geen idee van de plannen van haar moeder. Zij merkte pas dat zij was achtergelaten toen zij uit school kwam en ontdekte dat haar moeder 25 pond (bijna 38 euro) voor haar had achtergelaten. Waarom Elaine haar zusje wel heeft meegenomen, is niet duidelijk. Laura woont inmiddels bij een van haar vriendinnen.

Walgelijk
In de krant The Times omschrijven buurtbewoners beschreven de Walkers als een 'leuk, normaal gezin'. Maar anderen vinden het 'weerzinwekkend' wat Elaine heeft gedaan. "Haar dochter houdt zich dapper, maar het doet haar natuurlijk veel pijn. Iedereen in het dorp vindt het walgelijk. Het is zo egoïstisch."

Geen opsporing
Een woordvoerder van de politie zei dat er geen plannen zijn om Elaine Walker in Turkije op te sporen. Het maatschappelijk werk gaat wel met de vader praten of die zich haar lot wil aantrekken.


ronny
Berichten: 1954
Lid geworden op: 08 nov 2004 11:52

Bericht door ronny »

Egyptische kleuter dood in wasmachine
Een Egyptisch jongetje van drie jaar is op tragische wijze omgekomen in de wasmachine van zijn moeder.
Draaiende trommel
Dat heeft een Egyptische krant gemeld. Toen zijn moeder even de deur uit was, wist het jongetje bovenop de wasmachine te klimmen en het bovendeksel te openen. De kleuter viel in de draaiende trommel en overleefde dat niet.

70 graden
De temperatuur in de machine was 70 graden. Het is niet duidelijk hoe het kind het deksel heeft kunnen openen.

ronny
Berichten: 1954
Lid geworden op: 08 nov 2004 11:52

Bericht door ronny »

Fout met tanken kost Chelsea-eigenaar fortuin
De bemanning van het jacht van Chelsea-eigenaar Roman Abramovitsj heeft een grote fout gemaakt bij het tanken. Die gaat Abramovitsj flink wat geld kosten.
Benzine
Tijdens een tussenstop op Malta gooide de bemanning van het superjacht Pelorus benzine in de tank in plaats van diesel. Het herstellen van de fout duurde weken, waardoor de miljardair en zijn familie hun vakantie in de Middellandse Zee moesten omgooien. De Pelorus kwam weken te laat op Sardinië aan.

Miljoenenschade
Een volle tank is voldoende voor een reis om de wereld. Een tankbeurt kost ongeveer 170.000 euro. Maar het leeghalen en reinigen van de tank heeft volgens specialisten zeker 1,5 miljoen euro gekost. Als de motor vervangen moet worden, gaat dat mogelijk meer dan 10 miljoen euro kosten.

115 meter
Abramovitsj heeft in totaal vier jachten. De Pelorus is met zijn 115 meter het op vijf na grootste jacht ter wereld. Hij is langer dan het voetbalveld in het Chelsea-stadion Stamford Bridge en heeft een 40-koppige bemanning. De Pelorus heeft Abramovitsj 100 miljoen euro gekost.

Afbeelding

Jos Komen (R.I.P)

Bericht door Jos Komen (R.I.P) »

"Komkommertijd" bij de Telegraaf.
All the best
Jos

Opzienbarende seksweddenschap
door onze redactie
KEULEN - Twee Duitse vriendinnen uit Keulen hebben in één dag in totaal met 116 mannen seks gehad. Niet voor werk, maar in het kader van een weddenschap. De twee nymfomanes wilden namelijk van elkaar weten wie de meeste mannen in bed kon krijgen op één dag.


De 19-jarige scholiere Nathalie.


Iedere man die met een van de twee dames naar bed wilde, kreeg daarvoor ook nog eens 50 euro. Na een oproep op internet te hebben geplaatst, kwamen er 1800 mannen opdraven bij het bordeel dat de dames voor de gelegenheid hadden afgehuurd.

Niet iedere man kwam aan zijn trekken. De 19-jarige scholiere Nathalie had aan het eind van de dag 64 mannen "˜verschalkt' en haar 29-jarige vriendin Tine wist 52 mannen in bed te krijgen. Een gezamenlijk kostenplaatje van 5800 euro.

Daar rouwen de dames echter niet om. Volgens de dames was het avontuur iedere cent waard. "Ik ben nou eenmaal verslaafd aan sex"

ronny
Berichten: 1954
Lid geworden op: 08 nov 2004 11:52

Bericht door ronny »

Zuid-Koreaan computert zich dood
Een 28-jarige Zuid-Koreaanse computergek heeft zich letterlijk dood gespeeld.

50 uur
Luttele minuten na een 50 uur durende marathonsessie achter de computer, begaf zijn hart het. Dat maakten de autoriteiten bekend. De man speelde online simulatiespellen in een internetcafé.

Dutje
Volgens de politie verliet hij het computerscherm alleen om naar de toilet te gaan en om af en toe een dutje te doen. Waarschijnlijk heeft zijn hart het begeven als gevolg van uitputting. Volgens een plaatselijke krant had de man recentelijk zijn baan opgezegd, om meer tijd aan het spelen van computerspellen te besteden.

Gebruikersavatar
Compass
Berichten: 3055
Lid geworden op: 22 jul 2004 11:11
Locatie: Groningen

Bericht door Compass »

"Komkommertijd" bij de Telegraaf.
Nathalie had aan het eind van de dag 64 mannen "˜verschalkt' en haar 29-jarige vriendin Tine wist 52 mannen in bed te krijgen
Vraag ik me af waar die komkommers nog voor nodig waren :? :roll:

Bert de Boer

ronny
Berichten: 1954
Lid geworden op: 08 nov 2004 11:52

Bericht door ronny »

Bel-bikini waarschuwt bij te veel zon
Verbranden of ongelijk bruin worden is er niet meer bij met de nieuwe bikini van de Britse kledingfirma New Look.

Afbeelding

Omdraaien
De 'Tan-Timer Bikini', die volgende week op de markt wordt gebracht, geeft ieder kwartier met een belletje aan dat de draagster zich om moet draaien. Slaperige zonaabidsters kunnen op deze manier niet meer verbranden.

In slaap vallen
Volgens New Look blijkt uit een onderzoek dat bijna 60% van de Britten wel eens in slaap valt op het strand. De bikini-bel moet de kwalijke gevolgen daarvan voorkomen. Een woordvoerster van New Look beloofde de mannelijke strandgangers dat ook zij binnenkort een zwembroek met waarschuwingstoon kunnen aanschaffen[/img]

ronny
Berichten: 1954
Lid geworden op: 08 nov 2004 11:52

Bericht door ronny »

Tja John.

Ik ben weer thuis in de zomer en gelijk is het weer pet.
Hoop dat het toch nog wat wordt de volgende weken. :roll:

Joop Kieviet (RIP)

Opmerkelijke berichten

Bericht door Joop Kieviet (RIP) »

Op nautiek kwam ik weer eens een ouderwetse kinnesinne verhaal van enkele Mij.en tegen op het onderwerp bemanningslijsten van ommeren augustus 1970 zelfs na zoveel jaar terwijl alle Mij.en door het buitenland zijn overgenomen.
Joop

ronny
Berichten: 1954
Lid geworden op: 08 nov 2004 11:52

Bericht door ronny »

Man castreerde zichzelf en verzon gewelddaad
Een 52-jarige Duitser die op 28 juli zijn testikels verloor, blijkt zichzelf gecastreerd te hebben.

Spelletje
Dat meldt de politie. De man zei slachtoffer te zijn geworden van iemand met wie hij via internet een afspraak had gemaakt in een bos bij Weeze voor een homo-seksspelletje. Dat zou zijn uitgelopen op een volgens de politie 'vakkundige castratie'.

Dronken
Aan de tand gevoeld door de Kriminalpolizei gaf het 'slachtoffer' deze week echter toe in dronken toestand zichzelf van zijn testikels beroofd te hebben. Hij verzon de niet bestaande dader naar eigen zeggen uit schaamte.

ronny
Berichten: 1954
Lid geworden op: 08 nov 2004 11:52

Bericht door ronny »

Bankrover laat portemonnee achter
Een bankrover maakte het de politie in de Amerikaanse stad Columbus wel heel makkelijk om hem op te sporen.
Briefje
De 26-jarige Terryl Green liep afgelopen woensdag in de Trustmark Bank naar de kasbediende. Hij haalde uit zijn portemonee een briefje en overhandigde die. Op het briefje stond dat hij geld eiste. Vervolgens gaf hij haar een kussensloop. De bankmedewerker stopte 1000 dollar cash (800 euro) in de sloop en Green ging er vandoor. Tot dusver de 'perfecte' bankroof.

Portemonnee
De gewaarschuwde politie overwoog de straten rond de stad af te zetten, het bankpersoneel te ondervragen, videobanden te bekijken en opsporingsberichten te versturen. Maar de agenten konden zich die moeite besparen. Green bleek op de balie zijn portemonee te zijn vergeten.

Arrestatie peulenschil
In de knip zat de ID-kaart van Green. Voor de politie was de arrestatie van Green vervolgens een peulenschil. Hij werd enkele uren later opgepakt toen hij zijn voordeur uitliep.

ronny
Berichten: 1954
Lid geworden op: 08 nov 2004 11:52

Bericht door ronny »

Peuter beklimt hoogste berg Groot-Brittannië
Een tweejarig meisje heeft de hoogste berg van Groot-Brittannië beklommen.

Eigen kracht
De tweejarige Elisha Smith is mogelijk de jongste persoon die op eigen kracht de hoogste berg in Engeland, de 978 meter hoge Scafell Pike, heeft beklommen.

Chocoladekoekjes
Haar ouders hadden het meisje tijdens de wandeling in het Lake Disctrict willen dragen, maar het kind rende zelf de berg op. Tijdens de wandeling kreeg zij chocoladekoekjes te eten. Dat was het enige wat haar vader en moeder bij zich hadden.

ikke jan
Berichten: 21
Lid geworden op: 21 jul 2005 14:22
Locatie: Rotjeknor
Contacteer:

Opmerkelijke berichten.

Bericht door ikke jan »

Tja dat is me toch ook wat moet ik daar als christelijk oud stuurman lezen dat ėėn of andere homomof zichzelf heeft gecastreerd. Het kan niet gekker vandaag de dag en ik maar denken dat meester Bal zich zo graag met zulke soort praktijken bezig hield. Het is toch niet geloven dat hij zonder blikken of blozen helpt zo.n arm bokje van zijn testikels te ontdoen. Op de Aprodite had hij ook al van die praktijken die hij met een scheermes oploste. Waarbij ik niet bedoel dat hij met dat mes iemand de bek oversneed. Maar we hadden in die tijd nog al veel last van steenpuisten. Wat veroorzaakt werd door het verkeerde eten daar kreeg je vuil bloed van. Wat dan weer grote steenpuisten veroorzaakte, en vaak hadden de mannen er dan negen stuks bij elkaar wat men dan negenogen noemde. Ik stuurde de mannen die bij mij kwamen, dan altijd naar meester Bal. Die op bepaalde tijden in de stuurmachinekamer voor dit probleem spreekuur hield Om de mannen op de voor hem karastieke manier van hun hevige pijn die die dingen veroorzaakten af te helpen. De man die voor zo,n gemene puist behandeld moest worden aan zijn arm of been, [zo werden ook veel van de mannen aan hun achterwerk geholpen] moest op de daar aanwezige armstoel gaan zitten. Dan bond hij de arm of been geholpen door Kapt Cor stevig aan de leuning van de stoel vast. En ontsmette daarna de puist en omgeving met Lysol. Dan pakte hij het scheermes, [de koude rillingen liepen me dan over de rug bij het zien daarvan] knipte het open doopte het in een bak water toegevoegd met Lysol zo dat het vlijmscherpe mes ook ontsmet was. Dan nam hij een prop watten hield die boven de rood strak staande puist, en maakte met het scheermes een snee in de bovenkant van de puist waarna deze zich door de aanwezige druk leegspoot. Wat de meester dan handig met de prop watten opving. Gelukkig zat het slachtoffer dan goed vastgebonden wat na een door merg en been doordringende kreet ging de man van zijn stokje. En je zag de op hun beurt wachtende mannen met het angstzweet op hun gezicht wit weg trekken. Naar het schijnt heeft meester Bal nog steeds veel plezier in het snijden in mensen en dieren. Maar ik denk dat het castreren van bokken zijn redenen wel heeft, maar dat een mens zijn eigen ballen wegsnijd vind ik godslasterlijk en een Christelijk mens onwaardig. Ikke Jan
Zwarte wolken hebben altijd boven mijn hoofd gehangen. Het was mijn lot voor altijd ongelukkig te zijn.

Gebruikersavatar
Jaap v D
Berichten: 699
Lid geworden op: 21 jul 2004 22:06
Locatie: Katwijk aan zee

Bericht door Jaap v D »

Ik denk dat meester Bal op de visserij ook wel enige operatie"s heeft uitgevoerd ,daar was het bij sommige dagelijkse kost :cry:
Een pekelvretertje meer of minder maakte niet uit .

grts Jaap

ronny
Berichten: 1954
Lid geworden op: 08 nov 2004 11:52

Bericht door ronny »

Vliegtuigen aangepast door vetzucht
Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen moeten hun vliegtuigen aan het gewicht van hun passagiers gaan aanpassen.
Zwemvesten weg
Toezichthouder FAA heeft het gemiddelde gewicht van mannen verhoogd met 8% en van vrouwen met zelfs 18%. Dat betekent dat de maatschappijen voorwerpen als telefoons, tijdschriften en zelfs zwemvesten uit vliegtuigen weghalen om gewicht te sparen.

Overgewicht
Aanleiding is het overgewicht van de Amerikanen. Het aantal gevallen van vetzucht is in de jaren negentig met 60% toegenomen. De FAA-gewichten waren tien jaar oud.


100 kilo
De gemiddelde Amerikaanse mannelijke passagier met handbagage weegt nu ongeveer 100 kilo, en de gemiddelde vrouwelijke passagier 90 kilo.

Gebruikersavatar
janvanduin
Berichten: 676
Lid geworden op: 21 jul 2004 20:47
Locatie: noordwijk
Contacteer:

Bericht door janvanduin »

Dat gewicht van die vrouwelijke passagiers zit vast in die meloenen van jouw. :lol: :lol:
grts jan.Plaats reactie